Mengenali Rezduan Bakar

Rezduan Bakar

Rezduan Bakar, Accountant and NS-NLP Practitioner

Rezduan Bakar ialah seorang akauntan yang diiktiraf oleh Malaysian Institute of Accountants (MIA). Beliau juga merupakan seorang pengamal ‘Neuro-Semantics’ (NS)‘Neuro-Linguistic Programming’ (NLP) dan juga ‘Hypnosis and Time-Lines’, yang diiktiraf oleh The International Society of Neuro-Semantics (ISNS).

Dengan pengalaman dalam bidang perakaunan dan kewangan sebagai juruaudit, akauntan dan juga pembina ‘financial model’, beliau mempunyai keinginan untuk berkongsi kemahiran dan pengetahuan untuk membantu dan juga melatih lebih ramai usahawan dalam menilai dan memahami potensi kewangan perniagaan dan peribadi mereka.

Seiring dengan keinginan beliau untuk memperbaiki diri dalam usahanya membantu lebih ramai orang dalam perniagaan, beliau telah mempelajari dan menjadi pengamal NS-NLP di bawah tunjuk ajar Andrew Tham, satu-satunya jurulatih dalam bidang NS-NLP yang juga jurulatih bahasa tubuh (Body Language). Di sinilah beliau menemui ‘passion’ sebenar beliau untuk memberikan khidmat dalam membantu individu-individu untuk mencari ‘passion’, menyelesaikan konflik, menghapuskan alasan, mengurangkan phobia, menerapkan nilai kecemerlangan dan nilai berpasukan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>